Kajakinstruktører

I Vordingborg Ro- og Kajakklub har vi mange kajakinstruktører med forskellige profiler og interesser. Her kan du læse lidt om deres niveauer, interesser og hvordan du kan komme i kontakt med dem.

Lars Augustesen

Niveauer: IPP2/ Instruktør 1
Kajaktyper: turkajak
Kontakt: larsoglila@gmail.com

Beskrivelse:
Pt. hjælpeinstruktør. Har viden om farvandet omkring klubben, er god til rådgivning om reparationer, sikkerhedsøvelser i turkajakog -udstyr, nørderi om kajakteknik i turkajak

Bo Bensby

Kontakt: bo-bensby@webspeed.dk / Tlf. 20486670

Beskrivelse:
Du er velkommen til at spørge om det meste, men egne interesser er mest turplanlægning og friluftsliv.

Anders Bille

Niveauer: IPP3 / instruktør 2
Kajaktyper: Havkajak
Kontakt: mail@andersbille.dk / Tlf. 26217798

Beskrivelse:
Jeg interesserer mig for tekniktræning, grønlænderrul, navigation, store kryds, kajakfiskeri og overnatning på kysten. Spørg gerne om kajakkurser og -teknikker, fiskeri fra kajak eller om jeg vil med på vandet og træne teknik og rul.

Bo Cervin

Kajaktyper: Havkajak/turkajak
Kontakt: Tlf. 29925086 (helst sms)

Beskrivelse:
Effektiv rostil i både hav og turkajak, Kajakteknikker, Udfyldning af Roseddel og egen profil, Konvertering fra hav til turkajak, Konvertering fra tur til havkajak, Redningsøvelser tur- og hav.

Bent Hummelmose

Kontakt: formand@vo-roklub.dk / Tlf. 20698336

Beskrivelse:
Kan spørges om sikkerhedsbestemmelser og vinterroning,

Stig Jensen

Kajaktyper: Havkajak
Kontakt: stigjens@gmail.com / Tlf. 20772318

Deltager gerne i ture.

Diana Jørgensen

Kajaktyper: Havkajak / turkajak
Kontakt: reitoft@hotmail.dk / Tlf. 29806346

Beskrivelse:
Er nøgleansvarlig. Ror gerne med på ture og giver gode fifs til både nye og erfarne roere. Nørder gerne sikkerhed, udstyr, teknik og grønlænderrul samt er vild med fællesspisning, vinterbadning og saunagus.

Vivi Larsen

Kajaktyper: Havkajak / turkajak
Kontakt: Tlf. 40427428 (hverdage efter kl. 17)

Beskrivelse:
 Ro med på en tur, har viden om farvandet omkring klubben, sikkerhedsøvelser og -udstyr, turplanlægning, madlavning på trangia

Olav Lyndrup

Kontakt: kirklyndrup@webspeed.dk/ Tlf. 28185938

Beskrivelse:
Ror gerne med på ture og har stor erfaring med farvandet fra klubben til Præstø og ud til Knudshoved samt Guldborgsund og Storstrømmen. Har deltaget to gange i Seachallenge Fyn (rundt om Fyn på 7 dage). Har erfaring med  epoxy- og glasfiberarbejde.

Åse