Klubben

Om Roklubben

Vores overetage er på 220 kvm klublokale og en stor 70 kvm terrasse. klubhuset indeholder herre og dame omklædning, begge med sauna. Der er køkken der kan benyttes til at varme sin mad eller måske lave en lille kop kaffe efter en kold tur på vandet.

Det store lokale kan deles op i flere mindre rum, men oftest er det et stort lokale hvor der om morgenen ofte er morgenroere der nyder en kop kaffe i godt selvskab.

 

Hele året rundt vil der være mulighed for at sidde og ro på et af vores 9 roergometer eller også på vores 2 kajak ergometre, derudover står der også en cross-trainer dog ikke en af markedets hotteste mere, men den virker som den skal.

Vores klubhus er placeret på hvad nogen nok vil kalde Vordingborgs bedste grund, med udsigt lige ud til faster, Farø og farøbroerne.

 

Vores naboer er søspejderne "kong Volmers tropper" og til den anden side er der marker der støder op til Marienlyst gods.

 

Vi har vores helt egen bro/ponton, den tilhøre klubben, men offentligheden kan benytte den hvis der bare vises hensyn til de sportsudøvende roere.

 

Selve klubben er 570 kvm i grundplan, det er så stor vores kælder etage er, den er indrettet med 4 porte.

Port nr. 1 fra venstre er primært til kajak afdelingen der indeholder alt fra den store kanokajak, surfski, turkajak, havkajak, 2er kajakker og en selvbygget 3er kajak.

Port nr. 2 og 3 fra venstre er vores robåds afdeling med de store inrigger, de små scullere og vores lange gig-båd.

Port 4 er vores værksteds port til vores opvarmede værksted som kan lave alt fra nye 3er kajak til restaurering af gode gamle inriggerbåde.