Udlån af klubhus

mandag d. 1. august 2016

Vi lejer ikke vores lokaler ud.

Vi er glade for gæster i vores klub.

Det er blevet besluttet af bestyrelsen i 2016 at en overnatning i vores klub koster 25 kr pr person pr nat, dette dækker udgifterne til vand, el og varme.

Klubhuset bruges døgnet rundt af vores medlemmer, så for at samværet skal være gnidningsløst, har vi forventninger til vores gæster:

• Køkkenet skal være ryddet kl. 8 til morgenroerne.
  • Der er et køleskab i bådhallen og i opholdsstuen. Før afrejse skal I rengøre det køleskab, som I har benyttet.
  • Vådt tøj skal hænges til tørre på terrassen eller på snorene i kælderrummet ved siden af bådhallen.
  • Liggeunderlag, soveposer m.m. pakkes sammen, når det ikke bruges, så klublokalet er ryddeligt for aktiviteter for vores medlemmer og gæster.
  • Hvis der mod forventning ikke er varme i klublokalet kan Kjeld Jørgensen kontaktes.
  • Spar venligst på vand og varme.
  • Afregning for overnatninger aftales med Kjeld Jørgensen