Udlån af både

Vordingborg Ro- og Kajakklub har 2 udstationerede både fra DFfR:

• Mälaren glasfiberbåd fra 1991
  • Dyrefod glasfiberbåd fra 2009

Det er muligt at leje nogle af klubbens øvrige robåde og kajakker til 50 kr. pr. påbegyndt døgn pr. sæde.

Klubbens adresse

Vordingborg Ro-og kajakklub

Nordhavnsvej 56

4760 Vordingborg

Grundlagt 21.03.1904

www.vo-roklub.dk

Anmeldelse hos tilsynsførende

Ann Løvskjold

Kvædevej 18

4760 Vordingborg

Tlf. 44918200 Mobil 22483096

E-mail: ann@loevskjold.dk

Overnatning

Klubhuset eller i telt på grunden

Indkøbsmuligheder

Kvickly, Aldi. Rema 1000, Netto og Fakta ca. 1 km. fra klubben

Spisesteder

Snekken, Marina fisk og Cafe Oscar ca. 200 m. Mange restauranter i byen højst 1 km.

Turforslag på land

Er vejret dårligt, er Vordingborg Slots museum, Gåsetårnet og ruinterrænet en spændende oplevelse. En gåtur på Oringepynten og Trellemarken er en dejlig oplevelse. Og så kan man jo altid gå på oplevelse i de mange specialforretninger.

Forskellige turforslag

Roning mod øst

Ro mod øst ca. 7 km til Farøbroen: Følg broen til Farø, og ro langs Farø under højbroen, og derefter til Falster. Der er meget dybt, og der kan være meget strøm. Derefter kommer man til Sortsø, hvor man evt. kan gå i land, der er et ishus. Der kan fortsættes til Stubbekøbing, hvor man kan overnatte i roklubben. Fra roklubben kan man ro videre mod øst langs Falsters østkyst til Hesnæs og videre rundt om Falster. Man kan også ro over til Bogø og gennem broen ved dæmningen. Derefter ror man langs Bogø til Tærø og Sjællands kyst tilbage til Vordingborg, eller mod øst under broen ved Langø og til Kalvehave. Man kan ro langs Dronning Alexandrines bro, hvor der umiddelbart efter ligger Møns Camping, hvor der kan overnattes En anden mulighed er at ro til Stege og overnatte i Stege roklub. Møn rundt er en fantastisk tur. På vestsiden af Møn ligger en lille ø Nyord. Man kan lægge bådene op ved havnen, og tage en lille tur rundt i byen. Der er campingplads ved Ulfhave strand. Klinten er fantastisk, men vejret kan drille.

Roning mod vest

Fra roklubben kan man ro mod vest. Gå et godt stykke udenom Oringepynten, da der er mange sten, der er ret fladt langs Trellemarken. Man kan tage en lille tur rundt om Masnedø (indtil september 2018 er det forbudt at ro under Masnedsundbroen), eller en længere tur langs med Storstrømsbroen vest om Falster til Alstrup (pas på stenene ved Suderø), hvor der er en hytte, man kan overnatte i.

Man kan også ro under Masnedsundbroen, (forbudt indtil september 2018) og fortsætte langs kysten, der er mange sten, så det kan være svært at lægge båden op. Skal man videre til Svinø og Næstved, kan det være en fordel at trække båden over ved Draget, men pas på, der er mange sten.

Roafstande tur – retur

Falster: