Spil kajakpolo

Spil kajakpolo i Vordingborg Ro- og Kajakklub!

Optakten til en ny og anderledes måde at komme på havet på begyndte i januar 2017. Et samarbejde med Dansk kano og kajakforbund ( DKF) og Stege Roklub blev sat i gang. DKF har bidraget med lån af udstyr og Stege Roklub har en ung kajakpolospiller August Schollain Birckner, der har givet tilsagn om at bistå opstartsprocessen i 2 sæsoner som træner. Det sker sammen med Noah, som bliver assisterende hjælpeassistent.

Siden har Vordingborg Kommune indkøbt 3 stk. baner, hvor en i dag ligger i Vordingborg Nordhavn. Vi mangler dog banetovet, som kommer inden længe.

Hvad er Kajakpolo?

Kajakpolo er en hurtig bold-sport og kan lidt grovtegnet beskrives som en blanding af vandpolo og håndbold med en snert af basket. Kajakpolo er ‘in’, men ny er denne sport ikke. I 1927 blev det første tyske landsmesterskab afholdt. I Danmark afholdtes det første DM i 1998.

Vi er i gang

.. og vi vil arbejde på at fat flere i unge fra 6. – 7. – 8 klasserne til komme forbi og prøve sporten af. Selvfølgelig ser vi gerne det giver medlemmer. Til nu har vi 4 unge og 3 -4 voksne, der kommer og spiller.

Er du interessert, så kontakt

Jens Christian Børsmose

Kajakpoloansvarlig