Kurser og indmeldelse

For at melde dig ind i klubben skal du typisk starte på en roskole eller et kajakkursus - eller melde dig ind som ungdomsroer. De kommende roskoler og kajakkurser er beskrevet nedenfor under trin 2. For at kunne købe en plads på et kursus, så skal du først købe "1 nyt medlemsskab" under Trin 1.

Du er velkommen til at kontakte Kjeld Jørgensen på 5098 1891, hvis du har spørgsmål i forhold til kurserne, medlemsskabet eller indmeldelsen.

Trin 1: Indmeldelse

Meld dig ind ved tilmelde/købe dig "1 nyt medlemskab".

Hvis du er ungdomsroer kan du tilkøbe "kontingent ungdom - indeværende kvartal".

Hvis du er voksen og i forvejen har erfaring med roning eller kajak, så kan du tilkøbe "kontingent voksen - indeværende kvartal" eller "kontingent samboende - indeværende kvartal".

Du vil skulle kontakte Kjeld Jørgensen (5098 1891) for at aftale nærmere i forhold til at blive frigivet som roer.

Trin 2: Tilkøb af kursus

Som nyt medlem (der ikke er frigivet som roer fra en anden roklub eller kajakklub), skal du deltage på et af vores kurser: roskole eller hav/turkajakkurser.

For at melde dig på kurset, skal du først have købt "1 nyt medlemsskab"..

Evt. Trin 3:

Tilkøb af nøgle til klubhuset og eventuelt skabsnøgle (hvis der er nogle ledige).

I forhold til skabsnøglerne, så skal du først betale "depositum" for nøglen - og siden skal du betale årslejen på 50 kr. .

TRIN 1 - Indmeldelse

Medlemslogin

Dette login kan kun benyttes hvis du allerede er meldt ind i klubben. Hvis du har glemt dit kodeord, så klip på "Glemt adgangskode".

Knyt venligst dit betalingskort til din profil i Conventus:

1. Log ind ovenfor
  2. Vælg menupunktet "Økonomi".
  3. Vælg menupunktet "Kortoplysninger"
  4. Tryk på knappen "Tilmeld".
  5. Indtast dine kortoplysninger.

Se videovejledning (uden lyd)

Det sparer klubbens kasserer for rigtig meget arbejde!

TRIN 2 - Tilkøb kursus

TRIN 3 - Tilkøb evt. nøgle til klubhus

Efter du har meldt dig ind, så kan du tilkøbe nøgle til klubhuset - og skabsnøgle til omklædningsrummet (hvis der er ledige skabe).

Nøglerne købes ved at klikke på titlerne, fx "Nøgle til klub hus".

Du er velkommen til at kontakte Kjeld Jørgensen på 5098 1891 for at høre nærmere mulighederne for at blive medlem.