For at melde dig ind i klubben skal du følge denne vejledning.

Du er velkommen til at kontakte Kjeld Jørgensen på 5098 1891, hvis du har spørgsmål i forhold til medlemsskabet eller indmeldelsen.

Trin 1:

Meld dig ind ved tilmelde/købe dig "1 nyt medlemskab".

Trin 2:

Efter du har købt "1 nyt medlemsskab" skal du enten købe et kursus. Hvis der pt. ikke er et kursus, så kan du tilmelde/købe et kontingent i stedet for, fx "ungdom", "voksen" eller "voksen samboende".

Du kam blive skrevet op til vores næste kurser, som vil være til foråret 2017.

Evt. Trin 3:

Tilkøb af nøgle til klubhuset og eventuelt skabsnøgle (hvis der er nogle ledige).

I forhold til skabsnøglerne, så skal du først betale "depositum" for nøglen - og siden skal du betale årslejen på 50 kr. .

Efter du har meldt dig ind, så kan du tilkøbe nøgle til klubhuset - og skabsnøgle til omklædningsrummet (hvis der er ledige skabe).

Nøglerne købes ved at klikke på titlerne, fx "Nøgle til klub hus".

Du er velkommen til at kontakte Kjeld Jørgensen på 5098 1891 for at høre nærmere mulighederne for at blive medlem.