Spil kajakpolo

Spil kajakpolo i Vordingborg Ro- og Kajakklub!

Hver mandag og torsdag kl. 18 – 20.30 spilles der kajakpolo nede foran klubben.

Kajakpolo handler om at holde styr på kajakken, pagajen, bolden, modspillerne og ikke mindst balancen.

Som medlem af klubben (som ungdomsroer) kan du gå til kajakpolo mandag og torsdag, samt deltage som ungdomsroer i robåd/kajak hver onsdag. Læs mere om ungdomsroningen.

Hvad er Kajakpolo?

Kajakpolo er en hurtig bold-sport og kan lidt grovtegnet beskrives som en blanding af vandpolo og håndbold med en snert af basket. Kajakpolo er ‘in’, men ny er denne sport ikke. I 1927 blev det første tyske landsmesterskab afholdt. I Danmark afholdtes det første DM i 1998.

Vi er i gang

.. og vi vil arbejde på at fat flere unge fra 6. – 7. – 8 klasserne til komme forbi og prøve sporten af. Selvfølgelig ser vi gerne det giver medlemmer.

Er du interessert, så kontakt

Jens Christian Børsmose (21 78 26 49)

Kajakpoloansvarlig

Vordingborg Ro- og Kajakklub

Klik her for tilmelding/indmeldelse

Lidt historie

Optakten til en ny og anderledes måde at komme på havet på begyndte i januar 2017. Et samarbejde med Dansk kano og kajakforbund ( DKF) og Stege Roklub blev sat i gang. DKF har bidraget med lån af udstyr og Stege Roklub har en ung kajakpolospiller August Schollain Birckner, der har givet tilsagn om at bistå opstartsprocessen i 2 sæsoner som træner. Det sker sammen med Noah, som bliver assisterende hjælpeassistent.

Siden har Vordingborg Kommune indkøbt 3 stk. baner, hvor en i dag ligger i Vordingborg Nordhavn.

Ungdomskalender 2018